خفن ترین شیطنتی که تا حالا کردی چی بوده
SABA :: . متفرقه و سرگرمی :: سرگرمی
صفحه 1 از 1 • شاطر •
خفن ترین شیطنتی که تا حالا کردی چی بوده
همه ما چه تو دوران بچگی چه تو دوران مدرسه یا زمان دانشجویی شیطنتهایی کردیم که تبدیل به یک خاطره شده تو بگو ببینم تا حالا چه اتیشایی سوزوندی [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
Da77- مدیر کل سایت
- تعداد ارسال ها : 2581
متولد ماه : شهریور
حالت من :
رد: خفن ترین شیطنتی که تا حالا کردی چی بوده
من سر کلاس به اشتباه جدی ترین وبهترین استادم
با صدای بلند خندیم
با صدای بلند خندیم
mahdis67- کاربر عادی
- تعداد ارسال ها : 368
البته خفنترینش نبود
mahdis67- کاربر عادی
معلممون توی دوره راهنمای یه چیزی رو برامون تعریف کرد مام دوره دبیرستان پند استاد و انجام دادیم
دوره دبیرستان نه چون مدرسه مون یه جورای نزدیکه بیمارستان بود گربه زیاد اونجا بود مام زورمون به گربه ها که نمی رسید بچه هاشونو می گرفتیم یه کم قیره مریختیم توی وسته گردو پاهای گربه رو میذاشتیم توی پوسته گردوهه ای حال میداد بعضیاشون نمی تونستن را برن
بعیاشونم مث این کفشای زنا هستا
خدای خیلی حال داد
دوره دبیرستان نه چون مدرسه مون یه جورای نزدیکه بیمارستان بود گربه زیاد اونجا بود مام زورمون به گربه ها که نمی رسید بچه هاشونو می گرفتیم یه کم قیره مریختیم توی وسته گردو پاهای گربه رو میذاشتیم توی پوسته گردوهه ای حال میداد بعضیاشون نمی تونستن را برن
بعیاشونم مث این کفشای زنا هستا
خدای خیلی حال داد
Da77- مدیر کل سایت
حالت من :
بلاخره آهشون دامنتون ومیگیره
اونام خدایی دارن
اونام خدایی دارن
mahdis67- کاربر عادی
تو بچگیام یه بار از پنجره ی خونمون که به کوچه باز میشد
آب جوش ریختم رو سر یه آقا پسری البته حقش بودا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
آب جوش ریختم رو سر یه آقا پسری البته حقش بودا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
empress- کاربر عادی
- تعداد ارسال ها : 11
عجب
شما احیانا خونه تون دادگاه دارین ؟آخه ما یه ماشین قول نامه ای خریدیم صاحبش پیدا نمیشه سندشو بهون بده
یه جور میشگه حقش بود
عجببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب
"البته همین الان یکی از کاربرا بهم گفت از شوخیت توی تاپیکا ناراحت شدم من همین جا از همه معذر ت می خوام قول میدم دیگه شوخی نکنم مثه یه مدیره سنگین رنگین بشینم سره جام بازم از همه ی کاربرا معذرت میخوام"
شما احیانا خونه تون دادگاه دارین ؟آخه ما یه ماشین قول نامه ای خریدیم صاحبش پیدا نمیشه سندشو بهون بده
یه جور میشگه حقش بود
عجببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب
"البته همین الان یکی از کاربرا بهم گفت از شوخیت توی تاپیکا ناراحت شدم من همین جا از همه معذر ت می خوام قول میدم دیگه شوخی نکنم مثه یه مدیره سنگین رنگین بشینم سره جام بازم از همه ی کاربرا معذرت میخوام"
Da77- مدیر کل سایت
حالت من :
SABA :: . متفرقه و سرگرمی :: سرگرمی
صفحه 1 از 1