شما در حال مشاهده انجمن به صورت مهمان هستید که در این حالت دسترسی های لازم برای استفاده کامل را ندارید. با عضویت رایگان شما قادر به مشارکت در بحث ها , دانلود فایل ها , ارسال مطلب و نظرخواهی و ... خواهید شد. مراحل ثبت نام آسان و سریع می باشد , همین ثبت نام حالا کنید!
اگر کلمه عبور خود را فراموش کرده اید آن را بازیابی کنید.
اگر در مراحل ثبت نام یا ورود به انجمن با مشکل مواجه شدید با ما تماس بگیرید.
SABA
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
امام علی ع هیچکس مثل اون نیست خیلی دوستش دارم امام حسین ع شجاعت رو به یاد آدم میاره اعتماد به نفس دارم خوبم 80درصد خوبم دروغ نمیگم یه کم زیادی عاشقم مدرسه رو دوست داشتم شاگرد اول بودم حیف تموم شد از سوسک نمیترسم با پا لهشون میکنم همه ی فامیل میدونن از علی دایی متنفرم موسوی رو قبول دارم ولی میدونم به حرفایی که میزد نمیتونست عمل کنه چون خیلی سخته خانه از پای بست ویران است زن موسوی خانم موفقی بوده قابل احترامه هرچند که شرایط موفقیت براش فراهم بوده قرطی نیستم شیک میگردم وسنگین واز قرطی بازی وجلف گری بدم میاد .هرکس در حد شخصیتش لباس میپوشه من قراره تو جامعه ی پزشکی باشم از من بعیده هلو دوست دارم بستنی خیلی دوست ندارم بسیج قابل احترامه اگه ازش سواستفاده نشه
من نت رو از تکصدا شروع کردم حامد باعث شد علاقمند بشم به خاطر حامد میومدم که باهاش مشاعره کنم به پستایی جواب میدادم که حامد جواب میداد یه کارایی تو نت میکنم ولی با برادرم هرجا حامد رفته منم رفتم برادرم حامد رو میشناسه بهش گفتم دوست خوبمه از کسی متنفر نیستم ولی تو تکصدا زیاد از مدیر انجمن خوشم نمیومد فکر کنم مهشید بود زیادی برای محمد طاهر چاپلوسی میکرد
بزرگترین حقیقت زندگی من اینه که با وجود علاقه ای که بین ما هست ممکنه شرایط زندگیمون باعث بشه که نتونیم رسما با هم زندگی کنیم من قبول کردم که با هم بمونیم در هر شرایطی
شبکه 3 بیشتر اصلا ماهواره نگا نمیکنم خوشم نمیاد جاذبه ای برام نداره بیشتر موسیقی گوش میدم اهل کلیپ دیدن واز این کارا نیستم بعضی وقتا رادیو جوان گوش میدم